BESPAAR 20% OP NAVELSIERADEN

Shop de Sale

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Labret met vierhoekige top en inwendig schroefdraad

SKU: Labret-94

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Interne schroefdraad

Type: Labret

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Conch, Helix, Oorlel, Lower labret, Madonna, Medusa, Snakebite, Spiderbite, Tragus

Materiaal: Chirurgisch staal

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Vierkant

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Dit sieraad hier is een labret, wat werkelijk een multifunctioneel sieraad is en inzetbaar is in verschillende soorten piercings. Hoofdzakelijk worden ze gedragen in lippiercings, waar je het staafje van binnen uit naar buiten duwt en het vierkante bovenstuk van 3x3 mm in het staafje schroeft. Zodoende wordt het onderstuk (ook 3x3 mm) op de achterkant van de lippen gezet en komt het vierkante bovenstuk aan de voorkant van de lip te zitten.

Het labret kan zoals gezegd ook in verschillende andere piercings gebruikt worden. Het belangrijkste is altijd dat de lengte en de breedte van het sieraad met de afmetingen van je piercing overeenkomen. Als je bijvoorbeeld in de tragus gepierct bent, heb je meestal een 1,2 mm dikke staaf nodig met een lengte van 6 mm. Het sieraad kan ook in een helix piercing gedragen worden, waarvoor 4 mm doorgaans de juiste lengte is. Zoals al gezegd is het dus een veelzijdig stuk sieraad.

Het voordeel van dit soort sieraden is dat het een inwendig schroefdraad heeft, waardoor het gat niet beschadigd kan worden als je de piercing in je piercing doet. Met dit sieraad voorkom je dus kleine scheurtjes in je piercing bij het in en uit doen.

Recensies

0

0.001 reviews

  • Rating

    0

    Not exactly what you see in the picture

    I ordered this piece because I really liked its matt, pallid style - but it is not matt at all, shiny like all the rest. So think about it if it is what you like about this piercing!

    Written by