Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Labret met interne schroefdraad en opaalsteen

SKU: Labret-88

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Interne schroefdraad

Type: Labret

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Conch, Helix, Oorlel, Lower labret, Madonna, Medusa, Snakebite, Spiderbite, Tragus

Lengte: 8 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 3 mm.

Kleur: Zilverkleurig

Type edelsteen: Synthetische opaal

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Dit is je kans om de trotse eigenaar van een heerlijke labret te worden. De labret heeft een ronde opaalsteen aan het uiteinde, en is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes. Het sieraad is gemaakt van chirurgisch staal, en is dus robuust, duurzaam en veilig voor de huid. Chirurgisch staal roest en slijt niet, maar behoudt zijn glanzende oppervlak, zelfs na contact met water, zweet of andere vormen van vocht.

Een labret is eigenlijk een multifunctioneel sieraad dat je op veel verschillende plekken in je lichaam kan dragen. Ze zijn vooral heel goed geschikt om in oorpiercings en lippiercings te dragen, vanwege de vlakke achterkant. De achterkant is erg lief voor je tanden en tandvlees wanneer je het sieraad gebruikt als lippiercing. Deze labret heeft ook een inwendig schroefdraad, dus je huid komt nooit in direct contact met het schroefgedeelte zelf.

Je kan kiezen uit vier mooie kleuren voor de opaalsteen, namelijk groen, blauw, wit, of roze. Alle kleuren hebben de karakteristieke schitterende look die dit sieraad zo aantrekkelijk maakt. Daarnaast kan je ook nog zelf de lengte voor je labret kiezen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een sieraad koopt die precies past in jouw piercing.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!