Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-50%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Industrialstaaf met strepen

SKU: Barbell-120

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Industrial barbell

Plaatsing: Industrial

Lengte: 36 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Van een industrial piercing hoef je niet gewoon alleen maar standaard glanzende staven te verwachten - je kan het heel erg sprankelend maken met deze gave staaf die extra veel kleur op zich heeft.

Dit model hebben wij in 7 verschillende varianten, waarbij het enige verschil steeds de kleur is. Voor de rest zijn alle varianten hetzelfde in lengte, dikte en grootte van de balletjes. De staafjes zijn gemaakt van chirurgisch staal en aansluitend ondergedompeld in een bad met stroom, waar ze de kleur hebben verkregen. Je vraagt je waarschijnlijk nu ook af hoe de strepen dan gemaakt zijn. Je zorgt ervoor dat je de delen van het sieraad dat je niet gekleurd wilt hebben isoleert en afdekt, bijvoorbeeld met een stuk tape. Een slimme en snelle manier om het sieraad een wat bijzondere look te geven ten opzichte van een gewone blank glanzende staaf.

Het isoleringsproces voor de delen van de staaf kan niet geautomatiseerd worden, zodat er dus wel eens verschil zit tussen de strepen (qua lengte en dus ook hoeveelheid van) op de sieraden. Alle balletjes, behalve die van het zwarte model, zijn ook tweedelig.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!