-50%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Industrial staaf met diamant look

SKU: Barbell-201

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Recht staafje

Plaatsing: Industrial

Lengte: 38 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Bouw jouw industrial piercing zoals jij het wilt en geef het een extra schitterende look met deze mooie balletjes hier. Kies eerst het soort materiaal dat je graag wilt hebben en de maten die je nodig hebt, aangezien je ook kunt kiezen welke maten de balletjes hebben. Voor de staaf kies je het materiaal en de maat.

De balletjes zijn geen gewone balletjes zoals je al sinds jaar en dag tegen komt in de piercing branch. Het zijn super mooie, schitterende balletjes die bedekt zijn met een mooie laag diamant stof. Het oppervlak is namelijk een speciaal oneven oppervlak, gecreëerd door het zandstralen van de balletjes. Daardoor krijgen ze hun unieke look en hoef je geen compromis te sluiten op de kwaliteit of het materiaal. Tegelijkertijd zijn de balletjes nu ook weer niet zo ruw dat ze oncomfortabel zijn om te dragen als je ze graag op dagelijkse basis wilt dragen.

De balletjes hebben deze mooie gezandstraalde look rond om. Ze zien er dan ook altijd super goed uit - ongeacht vanuit welke hoek je het bekijkt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!