ZOMER SALE

100 dagen retourrecht
Verzending vanaf €3,99. Gratis verzending vanaf €29
Meer dan 600.000 items op voorrad
Bezig met laden...

Segment ring van 14 karaats goud met scharnier

99,90 €
Op voorraad

De ring die je op de afbeelding hierboven ziet, is uitgerust met een kleine scharnier zodat er geen delen zijn die kwijt kunnen raken tijdens het in en uit doen van het sieraad. De ring bestaat zodoende uit twee stukken, waarbij de twee stukken aan elkaar vast zitten door middel van het scharniertje. Zo kun je het gemakkelijk openen en sluiten met een kleine klik.

Het hele sieraad is gemaakt van 14 karaats goud, dus dit is een sieraad van de hoogste kwaliteit. Je kiest zelf of je graag de witgouden of de gouden variant wilt hebben. Beide varianten zijn gemaakt van 14 karaats goud. Dit is één van de meest gebruikte varianten van goud bij het maken van sieraden. Als er meer goud in het sieraad zit, wordt het al snel te zacht.

De ring kan gebruikt worden in veel verschillende soorten piercings - hier is het wel gewoon heel belangrijk dat je de maten van je piercing weet. Want als de maat van het sieraad overeenkomt met de maat van je piercing, dan kan je het er voor gebruiken.

Details
NaamSegment ring van 14 karaats goud met scharnier
SKURing-126
Type sluitingScharnier
TypeRing met scharnier
PlaatsingOorlel, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Navel, Labia, Clitoriskap, Frenum, Hafada, Lorum
Aantal eenheden1 stuk
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Segment ring van 14 karaats goud met scharnier
Uw waardering
Segment ring van 14 karaats goud met scharnier