Eenvoudige gedraaide ring uit 14 karaats goud

Materiaal:

14 karaats goud14 karaats witgoud14 karaats rosé goud

Selecteer grootte

Diameter van de ring:

8 mm.10 mm.

Staafdikte:

0.8 mm.1 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Eenvoudige gedraaide ring uit 14 karaats goud

SKU: Ring-112

Type sluiting: Draaien

Type: Gesloten ring

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Anti-tragus, Clitoriskap, Conch, Daith, Helix, Labia, Oorlel, Lower labret, Neusvleugel, Rook, Septum, Snakebite, Snug, Spiderbite, Tragus

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Gedraaid

Omschrijving

Ben je op zoek naar een echt goed sieraad voor je piercing, en ben je niet bereid om daar compromissen op de kwaliteit bij te sluiten? Dan is deze eenvoudige, getordeerde gesloten ring wellicht iets voor jou. Deze ring bestaat namelijk uit het massieve 14 karaats goud, waarvan je zeker kunt zijn dat de ring zijn mooie kleur niet verliest en tegelijkertijd ook je lichaam niet beschadigd.

Het sieraad heeft afgeronde kanten, een mooie getordeerde look en niet te vergeten, een edele gouden glans. Je kunt zelf kiezen welke maat en goudvariant je wil hebben, zodat je precies zult krijgen wat perfect bij jouw piercing past.

De ring kan heel eenvoudig geopend en gesloten worden als je de twee uiteinden van elkaar weg ''twist''. Zo behoudt het zijn mooie ronde vorm en kan de ring niet krom of scheef worden. Deze eenvoudige methode van openen en sluiten maakt dat de ring voor veel verschillende soorten piercings geschikt is, aangezien je er geen ervaring voor nodig hebt om het sieraad in en uit te doen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!