Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding

Gebogen staaf met inwendig schroefdraad

Selecteer grootte

Lengte:

6 mm.8 mm.10 mm.11 mm.12 mm.13 mm.14 mm.16 mm.

Staafdikte:

1.2 mm.1.6 mm.

Balgrootte:

3 mm.4 mm.5 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Gebogen staaf met inwendig schroefdraad

SKU: Banana-77

Type sluiting: Interne schroefdraad

Type: Gebogen staaf

Plaatsing: Albertina, Anti-tragus, Bridge, Clitoriskap, Daith, Dydoe, Wenkbrauw, Fourchette, Frenum, Hafada, Isabella, Lorum, Tepel, Rook, Snug, Vertical labret

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Een gebogen staaf is een beetje een all round sieraad, aangezien je het in veel verschillende piercings kunt gebruiken. Het enige dat noodzakelijk is om deze staaf te kunnen gebruiken, is dat de maten van de staaf overeenstemmen met de maten van de piercing die je hebt. Als je bijvoorbeeld een verticale labret hebt met een 10 mm lengte en 1,2 mm draaddikte, dan moet je natuurlijk een gebogen staaf met dezelfde maten bestellen. De grootte van de balletjes is vooral een kwestie van smaak, dus als je graag 3 mm grote balletjes wilt hebben dan bestel je dat, en als je liever 4 mm hebt dan doe je dat.

De staaf is voorzien van een intern of inwendig schoefdraad, wat betekent dat het gaatje voor het schroefdraad niet in het balletje zit, maar in de staaf zelf. Het schroefdraad zit dan op het balletje, zoals ook te zien is op de productafbeelding. Het voordeel van een inwendig schroefdraad is dat je je niet kan bezeren aan het schroefdraad als je het sieraad in doet of uit neemt. Ben jij iemand die vaak van sieraad wisselt, dan kan het een groot voordeel zijn om sieraden met inwendig schroefdraad te gebruiken.

De staaf is zoals gezegd verkrijgbaar in verschillende groottes. De dikte is echter begrensd tot 1,2 mm en 1,6 mm. Als je graag een dikkere staaf wilt hebben, dan kun je die vinden in de categorie ''Grote piercing sieraden''. Lengte en bal grootte kun je ook zelf kiezen, zodat het sieraad precies pas gemaakt kan worden voor jouw piercing.

Het materiaal waarvan dit sieraad is gemaakt is chirurgisch staal, wat een van de meest gebruikte materialen is voor piercing sieraden.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!