Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-50%

Dermal anchor met een steen uit opaliet

Kleur:

Zilverkleurig

Kleur van de steen:

Roze

Selecteer grootte

Balgrootte:

3 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Dermal anchor met een steen uit opaliet

SKU: Dermal-31

Staafdikte: 1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)

Type: Dermal top

Plaatsing: Anti-wenkbrauw, Bindi, Butterfly, Wang, Christina/Venus, Decolleté, Dermal, Heupen, Horizontal labret, Borstbeen, Surface-tragus

Materiaal: Chirurgisch staal

Type edelsteen: Opaliet

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Een dermal anchor piercing is gemaakt om simpel em mooi te zijn, en dut mooie sieraad voldoet ook helemaal aan die beschrijving. Hier ontvang je namelijk een dermal anchor van zuiver chirurgisch staal, en dit sieraad is zowel glanzend, mooi, robuust en sterk op de klassieke, tijdloze manier. Je hebt nu ook de mogelijkheid om te dit sieraad in goudkleurige versie te kopen, die een wat meer elegante look heeft dan het glanzende model. Deze dermal is bovendien ook nog uitgerust met een mooie opalietsteen die de kleine top op de mooiste manier versierd.

Je hebt tevens de mogelijkheid om uit vier verschillende varianten opalietstenen te kiezen, namelijk wit, groen, blauw en roze. Opaliet is een kalmerende steen in zachte, behagelijke kleuren die de innerlijke vrede in je ziel moeten versterken en tegelijktijd liefdesrelaties bevorderen. De steen zou ook goed zijn voor meditatie.

Naast de kleur kun je ook nog kiezen uit drie verschillende groottes voor je steentje, afhankelijk van in hoeverre jij wilt dat het sieraad zichtbaar is. Als je graag een discrete en subtiele piercing hebt, die niet altijd in het oog hoeft te springen, dan kun je voor het 3 mm model kiezen. Wil je daarentegen juist een dermal die echt in het oog springt, dan kun je voor het 5 mm grote steentje kiezen. Of je gaat voor de gulden middenweg en kiest voor het 4 mm grote steentje.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!