Zwarte taper met wit patroon en dubbele o-ring

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

1.6 mm.2 mm.2.5 mm.3 mm.4 mm.5 mm.6 mm.8 mm.10 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Zwarte taper met wit patroon en dubbele o-ring

SKU: Taper-2

Type sluiting: O-ring

Type: Taper

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Acryl

Kleur: Zwart/Wit

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Deze taper is gemaakt van acryl en is uitgerust met twee O-ringen die de taper op zijn plaats houden. Je gebruikt een taper als werktuig tijdens het stretchen, dat je langzaam door het gat in je oor schuift tot de taper er helemaal door is. Ga voorzichtig en rustig te werk zodat je je oor niet beschadigt.

Je kan een taper natuurlijk ook als sieraad gebruiken. Acryl is niet schadelijk voor het lichaam, omdat het geen nikkel afgeeft en is daarmee ook geschikt voor personen met een nikkelallergie. 

Recensies

4.817 reviews

 • Rating

  Stretchingfan!

  Super vette stretch! Wel een beetje moeilijk om te hanteren :P Echt cool om je vrouwelijke of markante look te veranderen :)

  Written by

 • Rating

  Idiotenproof!

  Ik stretch nu sinds een paar maanden en de eerste maand ging niet bijzonder goed, ik kreeg ontstekingen en het was echt shit. Ik was dus ook niet echt optimistisch toen ik ze hier bestelde, maar omdat het toch niet duur was en de taper heel leuk was, heb ik het maar wel gedaan. Ik was ook absoluut niet on tevreden toen ik ze de volgende dag ontving en ik heb tot nu toe nog geen enkel probleem ermee gehad. Ben nog steeds bij de kleine maat (2,5 mm) maar ze zijn echt heel aangenaam. Ik kan het alleen maar aanbevelen!

  Written by

 • Rating

  Heb 3 sets als kleine startset gekocht

  Heel mooi en vooral die hele kleintjes zijn mooi klein en discreet, zodat ze niet meteen zo opvallen. Maar zoals andere al zeiden zijn ze echt lang en ook niet zo makkelijk in te doen vind ik.

  Written by

 • Rating

  Echte klasse!

  Deze tapers zijn echt aangenaam om te dragen en ook om mee te stretchen. Het enige minpunt is dat ze zeer lang zijn, maar dat stoort ook weer niet zo erg :)

  Written by

 • Rating

  Mooie en aangename taper

  Ik heb ervoor gekozen om deze taper uit te proberen voor het stretchen, aangezien ik spiralen niet wil gebruiken. Ze zijn mooi en aangenaam en zelfs tijdens het slapen. Het enige waarom ik een ster aftrek, is omdat ze echt lang zijn voor 10 mm (6,5 mm lengte). De prijs en de service is zoals altijd top!

  Written by

 • Rating

  Zo mooi!

  Ik heb een hele stretchset tot 6 mm gekocht (dus 7 tapers) en ik ben er echt gelukkig mee. Ze zijn mooi en ze passen bijna allemaal, en ze zijn ook nog eens aangenaam en gemaakt van heel goed materiaal. En niet te vergeten: de prijs is fantastisch :)

  Written by