100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Tepelschild met filigraan hartjes

SKU: Nipple-80

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tepelschild

Plaatsing: Tepel

Lengte: 19 mm.

Diameter van de ring: 14 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Filigree heart

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Het is bijna als of je een kroon op je tepel zet wanneer je je tepelpiercing verwent met dit prachtige tepelschild. Dit sieraad is mooi en symmetrisch, met een elegant ontwerp met vele wonderlijke motieven die door elkaar heen lopen.

In het midden zie je een mooie zes-armige ster, welke tegelijkertijd een patroon van hartjes vormt dat zich buiten de ster rondom legt. Maar de creativiteit stopt hier niet, aangezien de hartjes samen ook nog een krans van mooie rozenknoppen aan de buitenste rand van het sieraad vormen. Het sieraad is eigenlijk een soort evolutie op zichzelf, met zijn mooie vormen en motieven die tegelijkertijd ook een ander en nieuw soort patroon vormen in het ontwerp. Het is als een microscopisch kleine verhaalvertelling, maar dan samengevoegd in een imponerende tepelschild.

De 19 mm lange staaf die door de tepel gaat, strekt zich van een sterrenpunt tot de andere, en is geplaatst door een 14 mm grote opening in het cirkelronde centrum van de ster. Jouw tepel zal als de koningin van Saba omringd zijn door hartjes, rozen knoppen en een super mooie ster.

Je kunt zelf kiezen tussen drie mooie kleuren, namelijk glanzend, goudkleurig of roodgoudkleurig. Ongeacht welke kleur je kiest, dit sieraad is werkelijk een vertroeteling van de hoogste orde voor je tepelpiercing.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!