-30%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Tepelpiercing met blaadjes van steentjes

SKU: Nipple-22

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tepelschild

Plaatsing: Tepel

Lengte: 16 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Type edelsteen: Zirkonia

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Blad

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, de hanger

Omschrijving

Deze tepelpiercing is echt iets voor jou als je een liefhebber bent van de wat meer vrouwelijke designs. Het sieraad bestaat uit een rechte staaf, die men normaal als een piercingstaaf kent - met een balletje aan ieder uiteinde van de staaf. De balletjes kunnen er afgeschroefd worden (en ook gewisseld worden als je daar behoefte aan hebt). Aan de staaf hangt een hanger, die in al zijn eenvoudig uit kleine marquise geslepen steentjes in de vorm van kleine blaadjes bestaat. De steentjes hangen als blaadjes aan een takje, bevestigd aan de uiteinden van de blaadjes.

Het sieraad is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De kleur die je kiest komt ook weer terug in de balletjes en het bladerenhangertje. De staaf is gemaakt van chirurgisch staal en heeft dezelfde blankglanzende kleur, ongeacht welke kleur je ook kiest in het menu hierboven. Hetzelfde geldt voor de steentjes, die zijn transparant, ongeacht welke kleur je ook kiest.

De staaf staat aangegeven als 16 mm lang, maar de staaf is wel iets langer, aangezien het gemeten is tussen de twee ringen van het hangertje, waar de staaf doorheen gaat.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!