100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Tepelpiercing met engelenvleugels

SKU: Nipple-45

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tepelstaaf

Plaatsing: Tepel

Lengte: 12 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Wing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Misschien denk je dat alleen engelen vleugels kunnen hebben, maar dan heb je het mis! Hier heb je namelijk nu de mogelijkheid om je tepelpiercing te versieren met een paar super mooie engelenvleugels. Deze tepelpiercing is verkrijgbaar in twee modellen, eentje in glanzend blank en de ander is verguld, de keuze is aan jou om de leukste te kiezen. Het materiaal is chirurgisch staal, dit geldt voor beide modellen, en de ene heeft een mooie gouden coating gekregen.

Als dit sieraad eenmaal op zijn plek zit, dan ziet het er uit alsof er aan beide kanten van je tepel een schattig engelenvleugeltje zit. Het ziet er eigenlijk gewoon bijna uit alsof je tepel vleugels heeft gekregen, het is een werkelijk schattig en doordacht design. Maar, ondanks de mooie nieuwe vleugeltjes, gaan noch je tepel noch de vleugels ergens heen.

Je kiest simpelweg het model dat jou het meeste aanspreekt voordat je je nieuwe tepelpiercing met engelenvleugels in je winkelwagentje legt en verder gaat met je bestelling. Dan zorgen wij dat jouw nieuwe vleugeltjes vliegensvlug hun weg naar jouw huis vinden.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!