100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Tepelpiercing in schroefvorm

SKU: Nipple-57

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tepelstaaf

Plaatsing: Tepel

Lengte: 11 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Screw

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Als je op zoek bent naar iets heel speciaals voor een spannende en opwindende avond, dan is deze super coole tepelpiercing echt een goede keuze. Hier ontvang je namelijk niet zomaar een tepelpiercing, maar je ontvangt een sieraad dat heel erg fantasievol is en uniek tegelijkertijd.

Het sieraad is gevormd als een schroef en heeft een ontwerp dat er uit ziet alsof het direct door je tepel gaat. Het sieraad is ook heel erg doordacht in het ontwerp, aangezien het op alle manieren op een echte schroef lijkt. Er zit ook een kleine inkeping in het hoofd van de schroef, waar natuurlijk de schroevendraaier in hoort te gaan. Maar je hebt eigenlijk natuurlijk helemaal geen schroevendraaier nodig om het sieraad in te doen!

Het is op alle manieren het perfecte tepelsieraad voor een spannende avond, en je kiest zelf tussen de drie super mooie kleuren waarin het sieraad verkrijgbaar is. Je kunt kiezen voor de klassieke variant, namelijk de blank glanzende, of voor het wat meer gedurfde hematiet kleur. Maar ja kunt ook voor de elegante gouden kleur kiezen. Bekijk de maten onder het kopje ''Extra informatie'' om er zeker van te zijn dat het sieraad in jouw tepel zal passen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!