BESTEED MEER, BESPAAR MEER

15% korting bij besteding van €40 of meer

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Tepelclicker met een rand met steentjes in een halve maan

SKU: Nipple-66

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Scharnier

Type: Tepelclicker

Plaatsing: Tepel

Lengte: 12 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Is het item gelijmd?: Ja

Hoogte: 13 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Halve maan

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Een nippleclicker is, zoals de naam al aangeeft, een "clicker" die je door je tepel moet schuiven. Als je dus zo moedig bent geweest om een tepelpiercing te laten zetten, dan kun je dit sieraad dragen. De staaf is 1,6 mm dik en ca. 12 mm lang en verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Buiten de kleuren om, zijn de varianten 100% identiek, de enige beslissing die je dus nog hoeft te maken is welke kleur je wilt hebben. Verder is dit sieraad prachtig om je vrouwelijke kant naar voren te brengen.

De steen is geplaatst in een gebogen rij, die zich mooi onder de tepel legt wanneer je de staaf door de piercing hebt geschoven. De steentjes lopen van de ene kant naar de andere kant van het sieraad. Het sieraad open je door het staafje in te klikken, en sluit je door het weer vast te klikken.

Zoals beschreven, is deze nippleclicker verkrijgbaar in drie verschillende varianten, alleen de kleur is verkrijgbaar. Kies tussen een simplistische glanzende uitgave, een royale gouden uitgave of de meer moderne roodgouden uitgave. Ongeacht je kleurenkeuze, je zult sowieso niet uitgekeken raken op dit sieraad met zijn 11 transparante steentjes die een mooie, transparante halve maan onder je tepel vormen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!