Tapersikkel uit hoorn met drakenkop

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

6 mm.10 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Tapersikkel uit hoorn met drakenkop

SKU: Taper-20

Type: Taper

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Hoorn

Kleur: Zwart

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Dragon

Omschrijving

Als je ook een stretch in je oor hebt een bepaalde grootte bereikt hebt, dan is dit hier het passende sieraad om je stretch meer te versieren.

Deze taper is eigenlijk meer een mengeling tussen een plug en een taper, vervaardigd uit het hoorn van een gestorven waterbuffel. Het dier heeft niet hoeven sterven voor de productie van dit sieraad, aangezien het hoorn als restproduct na de natuurlijke dood van het dier is verkregen om het tot een mooi sieraad te bewerken.

Normaal gesproken worden tapers gebruikt om de bestaande stretch op te rekken, maar dit model is juist meer als sieraad ontworpen en moet dus ook niet als werktuig gezien worden. Daarom moet je ook niet met dit sieraad verder gaan stretchen, maar deze drakenkop alleen als mooi en individueel sieraad dragen. Om een monokleurig oppervlak te bewerkstelligen, is er hier en daar een beetje kleur aan het sieraad toegevoegd. Dit is gedaan omdat er bij hoorn sprake is van natuurlijke kleuren verschillen in de structuur. Daarom moet je vermijden dit sieraad in contact te laten komen met directe vloeistoffen en vochtigheid. Ook is het ten zeerste af te raden om dit sieraad in een nieuwe stretch te dragen, aangezien een ongeheelde stretch wondvocht vrijlaat wat weer terecht komt op het sieraad.

Zoals je op de productafbeelding kunt zien, is de drakenkop gedetailleerd uitgevoerd en kun je duidelijk de tanden en de gelaatsuitdrukkingen van het wezen zien.

Dit model hebben wij in vijf verschillende groottes op voorraad en dus zeker ook wel in jouw benodigde grootte.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!