100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Septumpiercing met opaalsteen en kettingdesign

SKU: Nose-124

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Scharnier

Type: Septum clicker

Plaatsing: Septum

Lengte: 9 mm.

Diameter van de ring: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Type edelsteen: Synthetische opaal

Hoogte: 17 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Chain

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een nieuw septumsieraad met heel veel stijl en karakter, kijk dan nog eens een keer naar deze prachtige septumpiercing. Het sieraad wordt ook wel een septumclicker genoemd, aangezien je het kan openen en sluiten met een simpele klik. De staaf klik je in de septumring, en het sieraad zit een beetje lager dan je misschien normaal gesproken gewend bent. Maar het betekent ook dat het mooie motief ook beter zichtbaar is.

Het sieraad is verkrijgbaar in een blank glanzende variant of een goudkleurige variant, en je kiest zelf welke je het mooiste vindt natuurlijk. De gladde ring is het breedst aan de uiteinden, waar het uitgerust is met een mooie, grote opaalsteen in het midden. De opaalsteen is verkrijgbaar in vier verschillende mooie kleuren, ieder met hun geheel unieke look.

Het sieraad zelf is verder ook versierd met een mooi ontwerp van kettingen, die als een snoer elkaar overlappen bovenop de ring. De kettingen komen bij elkaar onder de opaalsteen, met een eenvoudige kleine, transparante steen. Het is als geheel een onwijs mooi en doordacht ontwerp, en zal iedere neus geweldig sieren.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!