Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-25%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Septumpiercing met versieringen en vierhoekige steentjes

SKU: Nose-111

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Scharnier

Type: Septum clicker

Plaatsing: Septum

Lengte: 8 mm.

Diameter van de ring: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Hoogte: 18 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Gedraaid

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Als je ook graag de trotse eigenaar van een mooie septumpiercing wilt zijn, kijk dan niet verder, want deze gave septumclicker hier is een absolute must have! Hier ontvang je namelijk een sieraad dat zowel elegant als opvallend tegelijkertijd is. Het ontwerp is stijlvol zonder dat het te discreet is, en het is ook niet te groot dat het weer te overweldigend is. Er zijn mooie gedetailleerde krullen tussen de mooie en schitterende steentjes, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren.

Dit sieraad hier is een zogenoemde septumclicker die je opent en sluit met een eenvoudige kleine klik. De kleine staaf klik je in de septumring en heeft een lichtelijk gebogen vorm in plaats van een rechte vorm. Dat is trouwens ook heel handig voor dit sieraad, want dan zit de staaf niet te krap in de neus. De mooie halfboog met steentjes en krullen legt zich mooi onder de neus.

De grote centrum steen is een vierkant die een slag gedraaid is zodat het op een van de punten ''staat'' of ''hangt'', wat een mooie aanvulling op het ontwerp is. Zowel de steentjes als het sieraad zelf zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op die manier kun je helemaal je eigen persoonlijke invulling aan dit sieraad geven.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!