KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Septumpiercing met versieringen en vierhoekige steentjes

SKU: Nose-111

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Scharnier

Type: Septum clicker

Plaatsing: Septum

Lengte: 8 mm.

Diameter van de ring: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Hoogte: 18 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Gedraaid

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Als je ook graag de trotse eigenaar van een mooie septumpiercing wilt zijn, kijk dan niet verder, want deze gave septumclicker hier is een absolute must have! Hier ontvang je namelijk een sieraad dat zowel elegant als opvallend tegelijkertijd is. Het ontwerp is stijlvol zonder dat het te discreet is, en het is ook niet te groot dat het weer te overweldigend is. Er zijn mooie gedetailleerde krullen tussen de mooie en schitterende steentjes, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren.

Dit sieraad hier is een zogenoemde septumclicker die je opent en sluit met een eenvoudige kleine klik. De kleine staaf klik je in de septumring en heeft een lichtelijk gebogen vorm in plaats van een rechte vorm. Dat is trouwens ook heel handig voor dit sieraad, want dan zit de staaf niet te krap in de neus. De mooie halfboog met steentjes en krullen legt zich mooi onder de neus.

De grote centrum steen is een vierkant die een slag gedraaid is zodat het op een van de punten ''staat'' of ''hangt'', wat een mooie aanvulling op het ontwerp is. Zowel de steentjes als het sieraad zelf zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op die manier kun je helemaal je eigen persoonlijke invulling aan dit sieraad geven.

Recensies

0

0.003 reviews

 • Rating

  0

  Nicht verwendbar

  Viel zu streng zum öffnen und verschließen absoluter Mist

  Written by

 • Rating

  0

  Brīnišķīgi

  Man ir izpildījums ar rozā kristālu. Pīrsings ir paliels un pievērš sev daudz uzmanības, bet tieši tāpēc esmu pasūtījusi tieši šo pīrsingu. Diemžēl, drīz pēc iegādes, nolūza neliels gabaliņš, bet, labi, ka tā rotaslietas daļa ir paslēpta degunā. Lai aizvērtu gredzenu, vajadzēja pielietot daudz spēka, tāpēc es nedaudz salocīju stienīti, un tagad klikeris strādā kā vajag.

  Written by

 • Rating

  0

  Wunderschön

  Ich habe die Ausführung mit den rosa Steinen und bin sehr begeistert! Es ist schon auffällig und groß, aber genau deshalb habe ich es gekauft. Leider sehr schnell an einer kleinen Stelle angelaufen, aber das Stück ist zum Glück in der Nase versteckt. Der Verschluss war extem fest, sodass ich das Piercing minimal aufbiegen musste, damit ich den Clicker bequem bedienen kann.

  Written by