100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Septumpiercing met aztekendesign

SKU: Nose-129

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Scharnier

Type: Septum clicker

Plaatsing: Septum

Lengte: 9 mm.

Diameter van de ring: 11 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Hoogte: 17 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Aztec

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Als je graag unieke en opvallende sieraden draagt, dan heb je hier echt een goed en mooi sieraad gevonden voor je septumpiercing. Het sieraad dat je hier ziet is een septumclicker, waarbij je alleen de kleine staaf in klikt om hem te openen en te sluiten. De staaf is tegelijkertijd ook het deel van het sieraad dat door de piercing zelf gaat.

Het ontwerp is eenvoudig en is geïnspireerd op oude patronen die gebruikt werden door de Azteken, die grote piramides bouwden en deze versierden, wat de meeste van ons wel bekend is. Het patroon loopt van de ene kant van het sieraad tot de andere kant van het sieraad. Dit sieraad is gehuld in mystiek, net zoals de Azteken zelf.

Het sieraad is verkrijgbaar in twee verschillende modellen. Als je graag een moderne look wilt hebben, dan kun je kiezen voor een mooie staalblanke variant die vrijwel overal bij past. Als je liever een sieraad draagt dat de oude en mystieke stijl tot zijn recht brengt, dan kun je dit sieraad ook in een mooie gouden variant kiezen die goed aansluit bij de rest van het thema.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!