Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Septumpiercing met 10 steentjes

SKU: Nose-79

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Scharnier

Type: Septum clicker

Plaatsing: Septum

Diameter van de ring: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Hoogte: 14 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Stone studded

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Heb je je zinnen gezet op het kopen van een onwijs mooi en elegante septumpiercing? Dan hebben wij hier het perfecte sieraad voor jou. Deze prachtige septumpiercing is zowel klassiek als overdadig in zijn ontwerp. De cirkelronde halfboog is versierd met 10 prachtige steentjes die prachtig schitteren op een rijtje.

Het sieraad hier is verkrijgbaar in twee grondmodellen, namelijk in een gewoon blank glanzend model van chirurgisch staal, en een met een mooie goudkleurige coating. Ieder grondmodel is verkrijgbaar in twee varianten. De ene variant is heel klassiek en tijdloos te noemen, en is versierd met transparante steentjes van het ene uiteinde tot het andere uiteinde van het sieraad. De andere variant is daarentegen veel opvallender, met 6 kleurige steentjes onderaan en twee transparante steentjes aan de bovenkant aan iedere zijkant.

Dit sieraad wordt een septumclicker genoemd, wat betekent dat je het heel eenvoudig in kunt doen en kunt sluiten door het te klikken, en ook weer kunt openen door het te klikken. De kleine staaf die door de piercing gaat open en sluit je dus met een eenvoudige klik.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!