Rechte staaf uit 14 karaats goud

Materiaal:

14 karaats goud14 karaats witgoud

Selecteer grootte

Balgrootte:

3 mm.4 mm.5 mm.

Lengte:

6 mm.8 mm.10 mm.12 mm.14 mm.16 mm.19 mm.

Staafdikte:

1.2 mm.1.6 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Rechte staaf uit 14 karaats goud

SKU: Barbell-128

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Recht staafje

Plaatsing: Ampallang, Forward helix, Apadravya, Bridge, Helix, Industrial, Oorlel, Tepel, Tong, Tragus

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Hier kun je een werkelijk veelzijdig sieraad uit echt 14 karaats goud bestellen. Het sieraad bestaat eigenlijk uit een rechte staaf met een balletje aan ieder einde - welke in verschillende diktes en lengtes verkrijgbaar zijn, afhankelijk van waarvoor je het wilt gebruiken. Het kleinste model dat wij hebben heeft een staafdikte van 1,2 mm en is in drie legtes verkrijgbaar, terwijl het 1,6 mm staafdikte model in vier verschillende lengtes verkrijgbaar is.

De balletjes aan de einden zijn in hetzelfde stijlvolle ontwerp gehouden en hebben daarnaast een glad en glanzend oppervlak, waar je jezelf in kunt zien. Het is heel eenvoudig goud, wat de meeste elegantie uitstraalt en daarom ook goed geschikt is voor elke gelegenheid.

Deze klassieke staaf in tijdsloos design kan bijvoorbeeld in wenkbrauwpiercings gebruikt worden, maar is daarna ook erg geschikt voor tepelpiercings en intiempiercings. Door het design kunnen deze staafjes ook in veel andere plekken gebruikt worden.

Recensies

2.43 reviews

 • Rating

  Mooi

  Mooi, maar je moet wel voorzichtig zijn als je hem als tongpiercing draagt. Dingen zoals tomaat en wijn kunnen verkleuring geven.

  Written by

 • Rating

  Niet als tongpiercing

  Ik raad de geelgouden af als tongpiercing. Na 2 dagen zat er al een verkleuring op. Vind dat nogal gek voor een dure piercing. Dus voor tongpiercing zou ik hem afraden! Zonde van je geld!

  Written by

 • Rating

  Mooi, maar bolletje draait los

  Ik heb in augustus (2021) de 14 karaats gouden piercing besteld. Ik merkte al snel dat het bolletje van de piercing niet zo goed vast schroeft. Ondanks dat ik het bolletje regelmatig opnieuw goed vastschroef valt hij er vaak vanaf. Ik ben telkens bang dat ik hem op een dag kwijtraak. Ik had verwacht dat het een kleine moeite zou zijn om hem af en toe aan te schroeven, maar ben er nu helemaal klaar mee dat hij er zo vaak en zo snel vanaf valt. Toch balen van een aankoop van bijna 150 euro.

  Written by