-60%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Plug uit chirurgisch staal met antiek schild

SKU: Plug-150

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Plug

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: 12 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Shield

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

De Deense vikingen uit het verleden waren over de hele wereld bekend. Een van hun bekendste en karakteristieke tekens waren de mooie schilden die in gevechten en tijdens oorlogen gebruikt werden. Nu heb je de mogelijkheid je een Deense viking te wagen, met een eigen supermooi schild in je oren.

Deze prachtige plug is namelijk als een gedetailleerd schild gevormd, dat bovendien nog een kleine 'schat' in het midden heeft, namelijk een mooie transparante steen die een geweldige blikvanger is.

Je kan kiezen of je het schild liever in een blanke of goudkleurige versie krijgt. Je ziet hier niet enkel merkwaardige groeven, maar ook een rustiek patroon tussen de ringen. Het ziet uit alsof het langs de volledige randen met kleine steentjes bezet is. Verder is deze plug op de achterkant voorzien van een schroefdraad zodat je de achterkant er gemakkelijk af kan schroeven, wat heel praktisch is bij het inzetten of uitnemen van de plug. Daarna schroef je de achterkant er eenvoudigweg weer op, en zo zit de plug stevig vast in je oor.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!