• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

32 artikel(en)

per pagina

32 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Tepelschilden voor tepelpiercings

Tepelschilden zijn wonderbaarlijke en mooie sieraden, speciaal ontworpen voor tepelpiercings.

Desondanks is het meest gebruikte piercing sieraad voor tepelpiercings een gewone ring, een staafje of een hoefijzer. Voor veel mensen is een tepelschild ook wel dé definitie van een ware tepelpiercing.

Bij BodyMod.nl hebben wij een grote veelvoud aan verschillende soorten tepelschilden voor jouw tepelpiercing. Bij ons kun je tepelschilden in een veelvoud aan kleuren en vormen vinden.

Wij hebben onder andere een tepelschild met het lichaam van een elegante dame als hanger. Deze is zonder twijfel een van onze meest spectaculaire tepelpiercings. Er zijn veel mogelijkheden om jouw persoonlijk favoriet tussen te vinden. Wij raden aan goed de tijd te nemen, om zo het juiste sieraad te kunnen vinden.

Een tepelpiercing voor bijzondere gelegenheden

Zoals hierboven al gesteld, is een tepelschild eigenlijk iets wat je alleen met bijzondere aangelegenheden zou moeten dragen, en is daarom ook geen duurzaam sieraad voor dagelijks gebruik. Maar, veel van onze sieraden kunnen wel als vast sieraad gedragen worden.
Vooral veel mensen gebruiken onze Nippel Rounder vaak als duur sieraad voor in de tepel.

Welke grootte moet ik voor mijn tepelpiercing kiezen?

Alle tepelschilden zijn ontworpen met een dikte van 1,6 mm.
De lengte in doorgaans iets langer dan wat je normalerwijze kiest, wat voor deze sieraden normaal is. Het sieraad wordt in een grootte vervaardigd die de meeste mensen passen, waardoor het zelden mogelijk is om het sieraad in een andere grootte te bestellen.

Verzorging van je tepelpiercing

Als je een piercing hebt, of je er nu een hebt in je neus of in je tepel, is het belangrijk deze goed te verzorgen en schoon te houden.
Het beste is om je tepelpiercing een aantal keer per week te reinigen. Dan wordt het risico op infecties en verwondingen aanzienlijk gereduceerd. Niets is erger dan een verwonding in een piercing krijgen. Het kan er uiteindelijk mee eindigen dat je gedwongen bent je piercing volledig op te geven.

Als het je ontbreekt aan goede, kwalitatief hoogwaardige producten voor de verzorging van je piercing, dan kun je een kijkje nemen in onze afdeling met verzorgingsproducten. Wij hebben een groot aanbod aan de best verkochte producten in deze branche. Hier vind je voor iedere piercing de juiste verzorging.

Lees meer over tepelpiercings in onze spannende blog

Als je graag meer over piercings en andere bijbehorende interessante thema's wilt weten, kijk dan even in onze informatieblog. Hier vind je veel interessante artikelen over thema's die met piercen te maken hebben, zoals piercings zelf, stretchen, verzorging, en nog veel meer.

Wij schrijven over verschillende voor- en nadelen van verschillende materialen en verschillende soorten sieraden.

Veel plezier met je nieuwe tepelschild!