• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

29 artikel(en)

per pagina

29 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Tepelring

Wanneer het over de keuze van een piercing sieraad voor een tepelpiercing gaat, hebben wij hier bij BodyMod.nl ringen in alle denkbare groottes - Zo zul je zeker ook het juiste piercing sieraad vinden dat bij jou past.

Een ring is misschien de meest gebruikelijke soort tepelpiercing. Er zijn verschillende soorten ringen voor in de tepel, zoals bijvoorbeeld:

Het onderscheid tussen deze twee is de manier waarop deze gesloten worden. Een ballclosure ring wordt gesloten met een balletje dat onder spanning staat. De gesloten ring kan door een kleine beweging in een deel van de ring gesloten worden.

In de laatste jaren is de gesloten ring steeds populairder geworden. De hoofdreden hiervoor is dat veel mensen deze ring mooier vinden dan de traditionele ballclosure ring. Een ander voordeel is dat men zodoende de ''derde tepel'' vermijdt, die ontstaat door het balletje van de ballclosure ring.

Hoe groot moet de ring voor mijn tepelpiercing zijn?

Bij de aanschaf van een tepelpiercing sieraad is het belangrijk dat je de juiste grootte kiest.

Je moet de breedte van de tepel meten en wanneer de breedte bekend is, moet je er nog 0,5 - 1 mm aan toevoegen. Doorgaans ligt de doorsnede ongeveer rond de 10 mm.
Als je probeert om te kijken welke draadsterkte je nodig hebt, is het het makkelijkste om de tepelpiercing die je nu hebt er uit te nemen en deze maat aan te houden. Normaal gesproken is de dikte hiervan ofwel 1,2 dan wel 1,6 mm (1,6 mm wordt in 90% van de gevallen gebruikt).

Tepelringen in vele groottes

Hier in de shop vind je ringen in alle groottes, en wanneer je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste grootte, kun je je altijd tot onze klantenservice wenden.