• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Artikelen 1 tot 48 van 59 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 59 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Rechte staafjes voor tepelpiercings

De achterliggende reden voor de populariteit van rechte staafjes ten opzichte van ringen of tepelschilden, is dat staafjes gemakkelijker alledaags te dragen zijn, maar ook omdat veel mensen niet graag hun tepelpiercing constant willen voelen. Een staafje neigt er ook minder naar om in kleding, handdoeken of dekens te blijven hangen.

Daarnaast zijn staafjes ook minder zichtbaar, in tegenstelling tot de kleine balletjes van ringen, die vaak door dunne shirtjes, topjes, etc. heen zichtbaar zijn.

Of je nu voor een recht of een gebogen staafje kiest, ligt helemaal bij jou. Wij raden eigenlijk wel aan om hetzelfde model te kiezen dat je bij het zetten van de piercing gekregen hebt. Dat betekent dus, dat als je met een gebogen staafje begint, je het beste ook bij gebogen staafjes kunt blijven.

Ook wanneer je een tepelschild met een recht staafje wilt hebben, maar met een gebogen staafje bent begonnen, kun je dit gerust doen. Je kunt het beste dan wel dit tepelschild alleen in ''bijzondere'' gelegenheden gebruiken, in plaats van iedere dag. Een recht staafje kan er wel voor zorgen dat er te veel druk uitgeoefend wordt op de piercing zelf, dat het sieraad er uit kan groeien als je deze niet met een permanent sieraad verwisselt.

Als je de dikte van de staaf gaat kiezen, kun je het beste 1,6 mm kiezen. Dat is ook de internationale standaard voor tepelpiercings.