• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Artikelen 1 tot 48 van 185 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artikelen 1 tot 48 van 185 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Tepelpiercing

Een tepelpiercing is al eeuwen een bekend fenomeen. Het wordt in meerdere religies bijvoorbeeld gebruikt als hulpmiddel bij het aanbidden van goden, om zo de vruchtbaarheid te verhogen. Tegenwoordig heeft het echter een andere functie.

De tepelpiercing is een piercing met vele opties

Er zijn talloze variaties aan sieraden voor tepelpiercings, en de meeste hiervan kun je hier in onze shop vinden. De voornaamste soort piercing sieraad zijn ballclosure ringen en rechte staafjes, maar je kunt ook voor wat meer excentrieke piercing sieraden zoals tepelschilden kiezen. Wij raden daarentegen wel aan om zulke sieraden, zoals een tepelschild, enkel te dragen bij bijzondere aangelegenheden, aangezien deze niet erg aangenaam zijn om voor langere tijd te dragen. Het is natuurlijk wel mogelijk, maar het is eenvoudiger en gemakkelijker om bijvoorbeeld een ring of een staafje als alledaags sieraad te dragen.

Tepelpiercing en zwangerschap

Als je zwanger wordt en een tepelpiercing hebt, hoef je niet te twijfelen. Er zijn hier veel goede adviezen te vinden en richtlijnen wat betreft het dragen van een tepelpiercing tijdens de zwangerschap, en hoe je deze kunt behouden. Tijdens de zwangerschap behandel je je tepelpiercing zoals je die altijd al hebt behandeld, en wanneer je deze uit gedaan hebt, is het belangrijk om een paar dingen in acht te nemen. Het is belangrijk dat je je tepelpiercing uit doet, alvorens je borstvoeding gaat geven. Een zuigeling zuigt erg hard, waardoor het gevaar kan ontstaan dat het balletje los komt te zitten en in de keel van het kindje blijft steken. Na de borstvoedingsperiode kun je je tepelpiercing sieraad gewoon weer in doen. Wij willen graag wel als advies geven dat je het beste een sieraad vervaardigd uit PTFE kunt nemen, aangezien deze zacht en aangenaam is.

Een tepelpiercing is geen belemmering bij het geven van borstvoeding

Er zijn meerdere melkgangen in de tepel, die niet allemaal door de piercingsnaald verstoord worden. Dat betekent dat je gewoon nog borstvoeding kunt geven, ook al heb je een piercing in je tepel. Je moet alleen het sieraad uit de tepel halen in de borstvoedingsperiode. Meer over tepelpiercings vind je hier

Tepelpiercing en sieraadafmetingen

Een piercing in de tepel heeft een standaard maat van 1,6 mm dikte. De 1,6 mm is de standaard, omdat deze maat voorkomt dat het lichaam het sieraad gaat afstoten. De lengte of doorsnede zijn individueel - ook ligt het aan jou of je graag een recht staafje, een gebogen staafje of misschien liever een ring wilt hebben.