• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Artikelen 1 tot 48 van 210 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 48 van 210 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Traguspiercing - een mooi en vrouwelijk piercing sieraad

Traguspiercings worden door veel mensen als een zeer mooi piercing sieraad gezien, dat veel vrouwelijkheid uitstraalt. Bij BodyMod.nl verkopen wij deze traguspiercings in een groot assortiment, zodat jij ook een sieraad naar jouw smaak vinden zult. Wij concentreren ons zeer op goede kwaliteit, nederige prijzen en een goede klantenservice. Daarom kun je met een gerust hart jouw nieuwe piercing sieraad bij ons kopen.

Wat is een tragus piercing?

Een traguspiercing is een oorpiercing in het naar binnen stekende stukje kraakbeen aan de ingang van het oor. Bij ons vind je een grote verzameling verschillende sieraden voor in een traguspiercing. Traguspiercings worden door veel vrouwen gekozen omdat ze er erg vrouwelijk uitzien. Het mooie aan traguspiercings is dat er veel verschillende soorten sieraden voor te gebruiken zijn, zoals staafjes, ringen, labrets, e.d.

Hoe wordt een tragus piercing gestoken?

Om een traguspiercing te steken, wordt er gebruik gemaakt van een naald die door het kleine kraakbenen uitsteeksel van het oor gestoken wordt. De naald moet natuurlijk 100 % steriel zijn, om zo infecties te vermijden. Sommige mensen ervaren er een beetje pijn bij, maar de pijn is sterk afhankelijk van de persoonlijke pijngrens en hoe ervaren de piercer is. Als je bij een ervaren piercer bent, zou de pijn gering moeten zijn.

Wij raden het zeer sterk af om een tragus piercing met een oorpistool te laten zetten! Bij het gebruik van een oorpistool is het risico op littekens en infecties in de piercing zeer zeker aanwezig. Een professionele piercer zal daarom altijd een steriele naald gebruiken bij het zetten van de piercing.

Kun je door een traguspiercing doof worden?

Het korte antwoord is: nee, dat kan niet. Sinds de laatste jaren wordt het idee dat je zogenaamd doof kunt worden als je een traguspiercing laat zetten, vaak verspreid. Dat zijn echter valse geruchten en zijn worden ook niet bewezen. Er wordt dan beargumenteerd dat er littekenweefsel in het oor kan ontstaan. Zoals gezegd, er bestaat geen bewijs voor deze uitspraak. Je kunt dus met een gerust hart een traguspiercing laten zetten zonder dat je angstig hoeft te zijn voor eventuele doofheid.

Wil je meer over traguspiercings weten?

Als je meer over de wereld der piercings en traguspiercings wilt leren, kun je even een kijkje nemen in onze informatieblog. Hier vind je veel spannende en inspirerende artikelen met informatie over piercingsgerelateerde thema's. Ook kun je hier veel antwoorden op vragen over piercings vinden. Ontdek meer over de voordelen van verschillende materialen en de verschillende soorten piercings en over de hygiëne.

Kun je nu echt geen passende antwoorden op je vragen vinden, dan kun je natuurlijk op elk moment contact opnemen met onze klantenservice.