Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 25 en anders slechts €2,50
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Playboy™ navelpiercings

Navelpiercings uit de Playboy-sieraden collectie zijn van de beste kwaliteit. Als je een Playboy sieraad bij ons koopt, kun je er zeker van zijn dat je ook een origineel Playboy product krijgt. Wij kopen enkel Playboy sieraden van geautoriseerde leveranciers en kunnen je daarmee dus garanderen dat het een echt product is.

Als je een Playboy navelpiercing bij ons koopt, betaal je niet alleen maar voor de naam, maar ook voor de kwaliteit. Het sieraad is uitvoerig en gedetailleerd ontworpen, waarbij er meer aandacht besteed is aan kwaliteit dan aan kwantiteit. Dat is dan ook een van de eigenschappen die zo kenmerkend zijn voor Playboy producten. De zorgvuldige productie en het gave eindresultaat zijn de rode draad in het verhaal van de producten van Playboy.

Playboy begon zijn bloeitijd in de jaren '50 van de vorige eeuw en is door de bekende Hugh Hefner in Chicago opgericht. Hefner opende daarmee de weg voor de erotische beelden die iconisch zijn voor hun tijdschriften en die ook in het collectief geheugen zijn opgeslagen.

Tegenwoordig schrikt niemand meer bij het aanzicht van erotische beelden. Playboy heeft om en nabij 3 miljoen exemplaren in 40 verschillende landen verkocht. Toen Hefner zijn opmerkelijke pad besloeg, was het nog helemaal niet gebruikelijk om naakte jonge vrouwen op de cover van tijdschriften te zien. In dit licht zou je kunnen stellen dat Hefner een zekere bijdrage heeft geleverd aan de seksuele vrijheden voor vrouwen, die veel meiden en vrouwen vandaag de dag zo vanzelfsprekend vinden.

De sieraden uit deze categorie zijn dan ook door seks en erotiek geïnspireerd. Je kent uiteraard de iconische Playboy bunny, met de schattige gespitste oortjes en het altijd aanwezige strikje. Eén design, perfect voor ieders navelpiercing.