Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Navelpiercing met vijf grote stenen

SKU: Belly-152

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Omgekeerde navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Onderste balletje: 5 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

De navelpiercing die je op de afbeelding hierboven ziet, is een zogenaamde omgedraaide navelpiercing - ook wel bekend als reverse piercing. Deze naam heeft het verkregen vanwege de hanger, die normaal gesproken aan de onderkant van het sieraad zit en vrij heen en weer kan bewegen. Op dit model is het hangertje verhuisd naar de bovenkant van het sieraad. Daarom kun je zeggen dat het top balletje van dit sieraad nu het onder balletje is geworden.

Dit sieraad heeft geen top balletje, maar daarentegen een mooie hanger, die boven aan het top balletje hangt. Het hangertje bestaat uit 5 transparante steentjes, die allemaal vast zitten met behulp van 4 kleine vangarmpjes. Alle steentjes zitten in hun eigen compartiment, met de bovenste steen vast gemonteerd aan het staafje. De steentjes hangen op een rijtje en zijn samen niet langer dan het onderste balletje.

De staaf van deze navelpiercing is gemaakt van chirurgisch staal en de hanger is gemaakt van messing. Het hele sieraad heeft een oppervlaktebehandeling gekregen waardoor het sieraad drie verkrijgbaar is in drie verschillende kleuren. Kies tussen de klassieke blank glanzend gepolijste uitgave of ga voor een van de twee gouden modellen. Ongeacht welk model je ook kiest, er zitten transparante steentjes in de hanger.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!