BESTEED MEER, BESPAAR MEER

15% korting bij besteding van €40 of meer

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Navelpiercing ring uit titanium met twee steentjes

SKU: Belly-70

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing

Plaatsing: Navel

Materiaal: Titanium

Balgrootte: 5 mm.

Onderste balletje: 8 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Deze navelpiercing is gemaakt van titanium, wat één van de beste materialen voor piercings is. Je kan dit sieraad zelfs gebruiken als je piercing nog niet volledig geheeld is of als je allergisch bent voor nikkel. De bal is niet vastgelijmd dus licht vastgeklemd in het metaal.

Je kiest jouw gewenste lengte en kleur -- Er is een ring voor elke gelegenheid!Recensies

0

4.8514 reviews

 • Rating

  0

  Werkelijk mooie piercing

  Ik heb deze mooie piercing bij jullie besteld en ik vind hem zo mooi met die lichtblauwe steentjes :) Werkelijk goede service bij jullie en een snelle levering. Ik ga zeker weer eens bij jullie bestellen :)

  Written by

 • Rating

  0

  OMG

  OMG het is gewoon het mooiste sieraad dat ik ooit in mijn piercing heb gehad. Ik ga zeker weer eens bij jullie iets kopen! (:

  Written by

 • Rating

  0

  Mooie piercing

  Ik heb vanochtend deze piercing van jullie ontvangen en ik willen alleen even zeggen dat hij echt prachtig is. Ik houd van deze blauwe steentjes.

  Written by

 • Rating

  0

  Prachtig sieraad

  Hij is eenvoudig en mooi en past bij iedereen.... Gewoon de allermooiste piercing!

  Written by

 • Rating

  0

  Echt een mooie en originele piercing

  Voor mijn navelpiercing wil ik slechts het beste en het meest veilige, en dat is deze piercing. Ik heb nog nooit gehoord dat iemand problemen heeft gehad met deze. Ik wil deze ook nog in andere kleuren bestellen :). Het stoort op geen enkele manier en het ziet erg gewoon heel vrouwelijk uit. Ik geloof dat iedereen deze piercing kan verdragen en daarnaast is het ook nog eens een heel duurzaam sieraad. Hij is mooi, eenvoudig, vrouwelijk, aangenaam en duurzaam - echt een topsieraad!

  Written by

 • Rating

  0

  Klasse sieraad!

  Het sieraad is eenvoudig, maar toch ook heel mooi en echt niet saai! Je kunt de piercing in meerdere kleuren bestellen, en dat moet je ook zeker doen als je graag uit meerdere piercings wilt kunnen kiezen! Je kunt deze piercing iedere dag dragen, aangezien het op geen enkele wijze stoort en goed zit, en ook niet in kleding blijft hangen!

  Written by