Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Oorpiercingset uit 14 karaats goud met steentjes

SKU: Barbell-14

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Piercing set

Plaatsing: Forward helix, Helix, Oorlel

Lengte: 6 mm.

Balgrootte: 3 mm.

Type edelsteen: Zirkonia

Aantal eenheden: 3 stuks

Design: Simple

Omschrijving

Hier krijg je absolute luxe in de vorm van een oorpiercingset uit 14 karaats goud met steentjes. De drie mooie oorpiercings hebben een staafdikte van 1.2mm en passen zo in alle oorgaatjes die met een naald zijn gestoken. Elke oorpiercing is met een fonkelende, heldere steen voorzien. De set bestaat uit drie oorpiercings met verschillende groottes,  je krijgt een 2mm, 3mm en 4mm grote steen met gouden steker.

Je kan zelf kiezen of je deze piercings gebruikt voor een helix- of oorlelpiercing. Het ziet er het leukste uit als alle drie de piercings naast elkaar zitten, met vooraan de kleinste en achteraan de grootste steen. Je kan natuurlijk de set verdelen over een helix-, tragus-, en oorlelpiercing. De mogelijkheden zijn even groot als je eigen fantasie.

De kleine steentjes zijn rond en facetgeslepen zodat ze het licht uit alle hoeken opvangen en weerkaatsen voor een fantastisch glittereffect. Elke steen zit in een massieve omkapseling stevig vast. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je een steentje zou kunnen verliezen. 

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!