100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Oorpiercing met hagedis en steentjes

SKU: Barbell-46

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Oorpiercing

Plaatsing: Oorlel

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 3 mm.

Kleur: Zilverkleurig

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Lizard

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, de hanger

Omschrijving

Bewandel een unieke weg en laat dit ondeugende, kleine hagedisje om je oor heen kruipen! Dat is natuurlijk lariekoek, want het beestje kruipt natuurlijk helemaal niet, maar zo ziet het er wel uit als je dit sieraad in je oor hebt. Het hagedisje is namelijk zo gedetailleerd dat het er bijzonder natuurgetrouw uit ziet. Het is dan ook geen plat sieraad, maar het is 3D gevormd en heeft de structuur van echte krokodillenhuid, of ten minste, bijna echte.

Je kan ervoor kiezen om dit sieraad in je traguspiercing te dragen, waar het mooi om de oorrand ligt en het eruit ziet alsof de pootjes er op lopen. Het sieraad kan ook in een helixpiercing gebruikt worden, maar ook in een gewoon gaatje in het oor. Je kunt zelf bepalen welke kant je het hagedisje op laat gaan :)

Dit kleine reptieltje is versierd met mooie transparante stenen op de rug, wat er echt voor zorgt dat het sieraad in het oog zal springen wanneer het licht er op valt. Als je gek bent op sieraden met karakter en een flinke portie doordacht ontwerp, dan zal dit mooie sieraad echt een goede keuze zijn!

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!