Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Neusstaafje met opaalsteen

SKU: Nose-149

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 2.5 mm.

Type edelsteen: Synthetische opaal

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Ontbreekt het je aan een beetje verfrissing ? Dan is dit neusstaafje een perfect middel om je uitstraling een beetje op te peppen.
Je kunt zelf kiezen of je voor het zwarte, het gouden of het roodgouden model met een witte opaalsteen gaat, of dat je voor het glanzende model met opaalsteen in de kleuren blauw, groen, lila of wit gaat. De opaalsteen zit vast in het neusstaafje en wordt door een rand op z'n plaats gehouden, die de steen niet te veel bedekt zodat de mooie steen goed zichtbaar blijft.

Het neusstaafje is ca. 6 mm lang en aan de achterkant van een klein plat plaatje voorzien, dat ervoor zorgt dat de piercing niet meteen uit het gaatje zal vallen. Het staafje wordt in het neusgaatje gedrukt om zo op z'n plek te komen. Het plaatje is slechts een klein stukje dikker dan de 0,8 mm dikke staaf, zodat het geen pijn zal doen wanneer je de staaf uit je neus haalt.

Qua voormaat en het geheel gaat het hier om een sieraad dat voor het alledaags gebruik gebruikt kan worden, maar ook voor festiviteiten erg geschikt is, zonder meteen te overdreven te zijn. Als je niet te veel accent op het sieraad wilt hebben, raden wij je aan om voor een variant met een witte steen te kiezen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!