100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Neusstaafje met kroon

SKU: Nose-125

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 8 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Crown

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Royale en voorname kleine neusstaaf met koninklijk ontwerp, voor als je graag mee gaat met de mode en toch van traditie houdt. Deze neusstaaf is net zo mooi als dat het eenvoudig is, en de mooie kleine kroon geeft het sieraad extra vrouwelijke finesse. De kroon heeft een heel eenvoudig ontwerp met drie spitsen die alle drie voorzien zijn van een balletje op de punt. Dat geeft het kroontje een zachte en vrouwelijke look, veel meer dan wanneer het spitse punten zou hebben.

Een neusstaaf is bijzonder geschikt voor mensen die vaak en graag van hun neuspiercing wisselen. Deze neusstaaf is heel eenvoudig in en uit te doen, en dit is ook in een simpele beweging te doen als je haast hebt op een drukke maandag ochtend. De staaf is voorzien van een kleine balvorm aan het uiteinde om het sieraad op zijn plaats te houden in de neus.

De staaf is 6 mm lang en het sieraad is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Het blank glanzende model is gemaakt van zuiver chirurgisch staal, terwijl de twee goudkleurige modellen een mooie gouden kleur hebben en er mooi en elegant uit zien.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!