NOG MEER KORTING

Shop met 10% extra korting

-30%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Neusstaafje met balletje uit acryl in de vorm van een parel

SKU: Nose-50

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 2 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Een fijne en kleine neusstaaf met een mooi parelmoer balletje, dan perfect bij jou past als je er van houdt om vaak van neuspiercing te wisselen. Met dit staafje hier gaat dat ook super makkelijk en snel, want je krijg het er snel in en snel ook weer uit.

Deze discrete, kleine neusstaaf is slechts 6 mm lang en heeft een praktisch mini balletje die aan de binnenkant van de neus komt te zitten. Deze zorgt ervoor dat het sieraad er niet uit kan vallen.

Aan de tegenovergestelde kant, die dus aan de buitenkant van de neus zit, zit een mooi klein balletje met een shiny parelmoer look. Het balletje is heel discreet, maar tegelijkertijd ook mooi met zijn finishing touch, waarvan wij garanderen dat die een lange tijd goed zal blijven. Je kiest zelf of je dit staafje met een wit parelballetje of een roze parelballetje wilt hebben.

Recensies

0

0.001 reviews

  • Rating

    0

    Nádherný, roztomilý piercing

    Tohoto nákupu vážně nelituju, tento piercing se stal mým zatím nejoblíbenějším. Je docela malý, ale na nose nádherně vynikne. Vypadá velmi elegantně a roztomile. Objednala jsem ve světle růžové barvě.

    Written by