KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Neusstaaf met roosje

SKU: Nose-163

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 8 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flower

Omschrijving

Deze mooie neusstaaf bestaat uit een rechte staaf met een mooie roos op de voorkant. De roos is onwijs gedetailleerd met open bladeren die elkaar overlappen, en een beetje structuur hebben dankzij de kleine knoppen op de randen van de bladeren. In het midden van de roos is een klein steentje gemonteerd, wat het spiegel glanzende ontwerp prachtig matcht.

De neusstaaf is gemaakt van chirurgisch staal, een materiaal waar al sinds lange tijd de meeste piercing sieraden van gemaakt worden. Het is een robuust en duurzaam materiaal dat relatief goedkoop is. Het kan vocht verdragen en het is eenvoudig te polijsten als het in de loop der tijd een beetje vies wordt.

De roos op de voorkant van het sieraad meet 6 mm in diameter, dus zodra het sieraad in je neus zit, kun je de roos en de kleine details duidelijk zien. Aan de andere kant van het staafje zit een klein balletje, welke slechts marginaal dikker is dan het staafje. Het balletje zorgt er voor dat het staafje niet uit je neus zal vallen. Het balletje is echter ook weer niet zo groot dat het niet in of uit het gaatje te krijgen is.

Recensies

0

0.002 reviews

 • Rating

  0

  Ekselenti

  Ļoti skaists pīrsings. Smalks un sievišķīgs. Piegāde super ātra.

  Written by

 • Rating

  0

  Orrpiercing

  Orrpiercingként rendeltem meg, a rózsa nagyon pici, fényen csillog, árnyékben fakó,a szára sötétebb a rózsánál, rövid, talán nemfog kiesni. A szár vastagsága megfelelő.

  Written by