KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Neusschroef van 14 karaats goud met een omlijste steen

SKU: Nose-26

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusschroef

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Type edelsteen: Zirkonia

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Als je van eenvoudig en elegantie houdt, dan is deze neuspiercing zeker weten iets voor jou. Het sieraad is gemaakt van 14 karaats goud en is verkrijgbaar in de warme, gele goudkleur of in witgoud.

De neuspiercing is gemaakt als een klein schroefje en zit dan ook echt goed vast in je piercing vergeleken met als je een gewoon staafje zou kiezen. Het is een beetje lastig om dit schroefje in je piercing te krijgen, maar het lukt best wanneer je een beetje oefent. Maar als het eenmaal zit, dan zit het ook echt goed vast.

De draaddikte van de staaf is 0,8 mm en past dus in de meeste neuspiercings. De top van het sieraad, waar het steentje in zit, is 2 mm in diameter en het steentje zelf zal mooi in de neus liggen, aangezien er geen delen van de piercing zijn die zullen uitsteken of waar je aan kunt blijven hangen. Dat maakt dit sieraad ook discreet en toch elegant tegelijkertijd. En het kleine steentje vangt het licht en schijnt op een mooie manier in je piercing.

Recensies

0

0.001 reviews

  • Rating

    0

    :(

    Eddig sosem volt gond egyik Bodymodos rendelésemmel sem, sajnos ez nagy csalódás volt. Sajnálom, hogy nem vettem észre a hibát, mert visszaküldtem volna. Maga a 'fej' része nagyon szép és csinos, visszafogott. A kampós része viszont rettenetesen hosszú, bárhogy forgattam látványosan kilóg. A többi már korábban vásárolthoz mérve, min 4mm különbségről beszélünk, Le kellett vágni, hogy használható legyen. :(

    Written by