Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Neusschroef van 14 karaats goud met bloem

SKU: Nose-171

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusschroef

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flower

Omschrijving

Deze neusschroef van 14 karaats goud is uitgerust met een schattige kleine bloem op de voorkant. De bloem is gecreëerd door zeven stenen samen te voegen, waarvan er zes in een cirkel geplaatst zijn om de zevende steen in het midden, als de centrum van de bloem. Alle steentjes worden op hun plek gehouden door kleine vangarmpjes, en er is geen gebruik gemaakt van lijm o.i.d., zodat de steentjes goed vast blijven zitten.

Op de afbeelding hierboven ziet het sieraad er een beetje groot en volumineus uit, maar als je inzoomt op het sieraad, dan zie je alle kleine details. Het hele meesterwerk is ongeveer 4 mm in diameter, dus alle kleine details en de kleine steentjes vormen één schitterend geheel van een mooie bloem.

Het materiaal is zoals vermeld 14 karaats goud. Hier kies je zelf of je het sieraad in gewoon goud wilt hebben, of dat je liever voor het meer neutrale witgoud gaat. Beide modellen zijn 14 karaats en zijn volledig identiek - het enige verschil is gewoon de goudvariant.

Het vrij deel aan de achterkant van de bloem tot waar de buiging van de neusschroef begint, meet 6 mm. De dikte van de staaf is 0,8 mm, wat betekent dat het sieraad ook past als je je neuspiercing met een pistool hebt laten schieten.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!