Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Neuspiercing uit 14 karaats goud met vierhoekige steen

SKU: Nose-146

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: L-vormige neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Balgrootte: 2 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Vierkant

Omschrijving

Soms wil je gewoon een sieraad dat straalt van luxueuze elegantie, waarbij je geen compromis hoeft te sluiten op de kwaliteit of het ontwerp - en dat is ook precies de kracht achter dit super elegante neussieraad. Hier ontvang je namelijk een fantastisch mooie neuspiercing van echt 14 karaats goud, van binnen tot buiten. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen de klassieke geelgouden variant en de witgouden variant.

Het sieraad is gevormd als een neusstaaf die in het midden buigt. In dit geval is deze knik ook de reden voor allerlei praktische voordelen. Het sieraad is bijvoorbeeld heel gemakkelijk en snel in te doen en ook weer uit de neus te halen, en tegelijkertijd zitten dit soort sieraden ook beter vast dan gewone neusstaven, wederom vanwege de tactische knik in de staaf. Verder is de knik ook heel goed omdat het er voor zorgt dat er geen uitstekende delen in de neus zitten.

Kies zelf tussen de twee goudvarianten, die beiden verkrijgbaar zijn met drie verschillende kleuren voor de steentjes. De transparante steen is perfect voor jou als je van plan bent om het sieraad vaak te dragen en in combinatie met veel verschillende soorten outfits voor allerlei gelegenheden. Je kunt dit mooie neussieraad daarentegen ook krijgen met een roze of een turquoise steentje, wat natuurlijk een stuk meer op zal vallen. De keuze is aan jou, dus haast je vandaag nog met het bestellen van dit mooie echt gouden sieraad.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!