100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Neuspiercing uit 14 karaats goud met sterrensteen

SKU: Nose-145

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: L-vormige neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Balgrootte: 2.5 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Ster

Omschrijving

Straal net als de sterren met deze super mooie en vrouwelijke neuspiercing en zijn mooie, vonkelende stersteen. De steen is zo gesneden dat het vele vlakjes heeft en zo kan schitteren in het licht en vanuit alle hoeken. Dit is dezelfde soort manier van slijpen die gebruikt wordt bij diamanten. Je kunt zelf kiezen tussen drie verschillende mooie kleuren voor het sterretje. Er is natuurlijk het transparante sterretje voor jou als je het liefst voor een neutrale en stijlvolle look gaat, een roze sterretje als je echt van een vrouwelijke look houdt en een turquoise sterretje als je van een frisse en koele look houdt.

Het sieraad zelf is gevormd als een neusstaaf met een hoek van 90 graden in het midden. Dit is bijzonder praktisch, aangezien het sieraad hierdoor veilig en zeker vast zit in je neus, zonder dat je het risico loopt om jezelf te kunnen bezeren aan de binnenkant van je neus.

Je kunt ook zelf kiezen voor de kleur voor het goud. Wij hebben deze mooie neusstaaf namelijk in het klassieke geelgoud en in het stijlvolle witgoud op voorraad.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!