Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Neuspiercing uit 14 karaats goud met balletje

SKU: Nose-142

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: L-vormige neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Balgrootte: 2 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Als je graag eenvoudige, mooie en stijlvolle sieraden draagt, dan is deze fijne neuspiercing van 14 karaats goud met een balletje als motief, zeker weten iets voor jou. Je kunt zelf kiezen tussen een volledig rond balletje of een halfrond balletje, waarbij de vlakke kant op je neusvleugel zal liggen. Het balletje heeft een onwijs simpel ontwerp, met een sterk en bijna universele symboliek. Het balletje representeert het volledige, het perfecte en het oneindige, zoals de levenscyclus of Moeder Aarde zelf.

Hier heb je de mogelijkheid om een heel of een half balletje te kopen in een klassiek design van 14 karaats goud, of de blanke witgouden variant, welke natuurlijk ook van 14 karaats goud gemaakt is. Het sieraad zelf is ontworpen met een knik in het midden, zodat het sieraad veilig en zeker vast blijft zitten waar het hoort, en zodat er geen nare, uitstekende dingen aan de binnenkant van de neus zullen zitten.

Als je dol bent op eenvoudige designs met een grote symboliek, dan houd je waarschijnlijk ook wel van onze neuspiercing uit 14 karaats goud met oneindigheidsteken, die ook in zowel normaal goud als witgoud verkrijgbaar is.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!