Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Navelpiercing uit chirurgisch staal met interne schroefdraad

SKU: Belly-403

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Interne schroefdraad

Type: Navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 11 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Kleur: Zilverkleurig

Onderste balletje: 8 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Is een eenvoudige en stijlvolle look onderdeel van jouw persoonlijke statement als het op jouw keuze qua piercing sieraden aankomt? Sommige meiden houden onwijs veel van opvallende en blinkende motieven voor hun sieraden, maar wij vinden dat er ook een breed aanbod moet zijn voor mensen die een meer eenvoudige stijl hebben. Hier kun je bijvoorbeeld een hele eenvoudige navelpiercing kopen in een mooie staalblanke look, waarvan je zeker weet dat het nooit gaat roesten en dat het nooit zijn kleur mettertijd verliest.

Dit sieraad verschilt toch wel van de norm, aangezien deze navelpiercing voorzien is van een inwendig schroefdraad. Dat betekent dat het schroefdraad zelf aan de binnenkant van het sieraad zit, in plaats van aan de buitenkant. Het schroefdraad komt dus ook nooit in direct contact met je huid, en zo riskeer je dan ook geen kleine scheurtjes of krasjes bij het in en uit doen van het sieraad. Het topballetje is uitgerust met een klein schroefje dat uitsteekt, en dus in de holle ruimte van de staaf vast geschroefd moet worden.

De mooie steen is facet geslepen, wat betekent dat het zo geslepen is dat er vele vlakjes in verschillende hoeken op zitten, en dus geen gewone ronde steen is. De vele vlakjes zorgen ervoor dat de steen het licht op vangt en weer reflecteert vanuit alle hoeken. De steen zelf is verkrijgbaar in een veelvoud aan mooie en frisse kleuren, zodat er echt voor ieder wat wils is.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!