100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Navelpiercing met zwarte olifant

SKU: Belly-420

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing met hanger

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Kleur: Goud

Onderste balletje: 7 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Elephant

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Totaallengte: 46 mm.

Lengte van de hanger: 27 mm.

Omschrijving

Onwijs mooie en verfijnde navelpiercing met een lieve, kleine, mollige olifant. De olifant is pikzwart en heeft enkele kleine details die het sieraad helemaal afmaken. Zo is het oogje van de olifant een transparant steentje, dat perfect matcht bij de steentjes in de onder bal en top bal van het sieraad. Ook het oor en de slagtand zijn gedecoreerd - de zijn bedekt met een gouden coating om zo de rest van het sieraad te matchen. De olifant heeft op de rug een gouden dekje die eveneens een gouden coating heeft. Hier zijn tevens ook vier kleine steentjes te zien die prachtig zullen schitteren wanneer de olifant in je navel bungelt.

Het staafje van dit sieraad is gemaakt van chirurgisch staal dat vervolgens bedekt is met een gouden deklaagje in dezelfde nuance als de gouden delen van de olifant, wat dus als het ware een rode draad door het sieraad is. De zwarte olifant gaat perfect hand in hand met de goud kleur en deze combinatie maakt het sieraad heel extravagant. Vooral de steentjes zorgen ervoor dat het sieraad op een unieke manier schittert.

De olifant is verder ook geheel vlak aan de achterkant in plaats van rond. Het legt zich netjes neet op de buik als het eenmaal in de navel zit.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!