Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Navelpiercing met een steen in de hamsahand

SKU: Belly-364

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing met hanger

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Onderste balletje: 7 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Hamsa hand

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Totaallengte: 44 mm.

Lengte van de hanger: 24 mm.

Omschrijving

Ben je gek van sieraden die naast hun adembenemende schoonheid ook een speciale betekenis mee dragen? Dan zal deze navelpiercing met het eeuwenoude hamsa symbool zeker weten iets voor jou zijn.

Het hamsasymbool is uitgevoerd als een bijzonder gedetailleerde decoratieve hand die naar beneden wijst en door de tijd heen verschillende betekenissen heeft gehad in diverse culturen over de hele wereld. Sommige culturen hebben de vijf vingers van de hamsahand als het symbool van de vijf zintuigen van de mens geïnterpreteerd, maar de meeste culturen hebben de betekenis van het symbool doorgaans verklaard in bredere concepten, zoals goede gezondheid en geluk op het levenspad. De hamsahand is kort gezegd een beschermend symbool voor het lichaam van de drager.

Deze werkelijk prachtige navelpiercing met de mooie hamsahanger is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Je kan namelijk zelf kiezen tussen de glanzende, de gouden of de roodgouden variant. Alle modellen worden geleverd met een mooie transparante steen in het midden van de hand. De steen waakt over de drager als een waakzaam oog.

De top- en onderbal zijn tevens ook gedecoreerd met transparante steentjes, wat een tijdloze gloed over het ontwerp veroorzaakt. Het sieraad is met zijn unieke en smaakvolle ontwerp geschikt voor iedere gelegenheid.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!