Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Navelpiercing met een hart en een vlinder

SKU: Belly-263

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing met hanger

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Kleur: Zilverkleurig

Onderste balletje: 7 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Vlinder

Is het sieraad gecoat? : Ja, de hanger

Totaallengte: 85 mm.

Lengte van de hanger: 63 mm.

Omschrijving

Een werkelijk fijne navelpiercing met lange kettingen en mooie motieven van transparante steentjes. Het hangertje is compleet in zijn ontwerp, beginnend met een kleine ring die gedecoreerd is met een hartje van transparante steentjes. Onder dit hartje zit een ring waar de twee lange ketting aan vast zitten, onafhankelijk van elkaar. De kettingen zitten niet samen en kunnen zicht dus vrij met de bewegingen van jouw lichaam mee bewegen.

Onderaan een van de kettinkjes hangt een transparante steen in de vorm van een hartje, terwijl aan de andere ketting een klein, schattig vlindertje van steentjes hangt. Het vlindertje is bijzonder gedetailleerd met het lichaam, de vleugels en de voelsprieten. De vier vleugels vormen het grootste deel van het delicate beestje, en bestaan net als het hartje uit transparante steentjes. Ieder onafhankelijk vleugeltje wordt vast gehouden door kleine armen die de steen vanaf de achterkant omsluiten en er voor zorgen dat het sieraad blijft zitten waar het is.

Als geheel is dit een onwijs mooie en delicate navelpiercing, die in de smaak zal vallen bij zelfs de meest kritische klanten. Het ontwerp is zowel elegant als stijlvol, terwijl de motieven tegelijkertijd fris en vrouwelijk zijn.

Recensies

0

5.001 reviews

  • Rating

    0

    Super mooi!

    Vandaag ontvangen. De verzending ging echt snel. De beschrijving van het product klopt helemaal. Het is echt heel mooi en gedetailleerd gemaakt. Vanaf nu mijn lievelingspiercing!

    Written by