Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Labret van 14 karaats goud met een ronde steen en ptfe staaf

SKU: Labret-101

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Push-in

Type: Labret

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Conch, Helix, Oorlel, Lower labret, Madonna, Medusa, Snakebite, Spiderbite, Tragus

Lengte: 8 mm.

Type edelsteen: Zirkonia

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Secundair materiaal: PTFE

Omschrijving

Super fijne en kleine labret dat bij iedereen past. De staaf zelf is gemaakt van het handige PTFE materiaal, wat heel vriendelijk is voor het tandvlees en de tanden zelf. Een staaf van chirurgisch staal is natuurlijk harder en kan de tanden beschadigen als de staaf tegen de tanden aan slaat.
De top van de labret is gemaakt van het exclusieve materiaal 14 karaats goud. Het sieraad is verkrijgbaar in drie verschillende goudtypen, namelijk witgoud, roodgoud en goud. Alle varianten hebben een kleine transparante facetgeslepen steen. Deze steen wordt gebruikt als vervanging voor een diamant, aangezien het op de zelfde manier het licht reflecteert met de kleine facetten. Het licht wordt weerkaatst en dat geeft een heel mooi glinsterend effect waardoor de piercing echt opvalt. De grootte van het steentje kun je zelf kiezen, afhankelijk van hoe veel het sieraad moet opvallen.

Naast dat dit sieraad in de lip gedragen kan worden, is het ook te gebruiken als oorring, helixpiercing of traguspiercing. Dit sieraad leent zich bijzonder goed voor traguspiercing, aangezien het een klein, vlak plaatje heeft dat als stop fungeert. Er is dus geen balletje zoals dit type sieraad normaal gesproken heeft. Er zijn veel gebruiksmogelijkheden.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!