Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%

Labret uit ptfe

€3.92€4.90
-20%
4

Kleur:

Roodgoud
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Labret uit ptfe

SKU: Labret-38

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Push-in

Type: Labret

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Conch, Helix, Oorlel, Lower labret, Madonna, Medusa, Snakebite, Spiderbite, Tragus

Lengte: 8 mm.

Materiaal: PTFE/Bioplast

Balgrootte: 3 mm.

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Secundair materiaal: Chirurgisch staal

Is het sieraad gecoat? : Ja, de balletjes

Omschrijving

Ontbreekt het je nog aan een labret met een heel eenvoudig balletje op de punt en een zacht en flexibel staafje? Dan heb je hier het juiste sieraad gevonden.

Het balletje bestaat uit chirurgisch staal en je kan zelf kiezen of je voor een klassiek metaallook gaat of dat je liever kiest uit één van de drie andere kleuren. Het staafje is gemaakt van flexibel PTFE, wat bijzonder zacht en veilig is.

Het balletje is slechts 3 mm breed en heel discreet. Het staafje uit kunststof houdt het kleine balletje stevig vast wanneer je het sieraad in een genezen piercing draagt.

Recensies

0

5.004 reviews

 • Rating

  0

  Geniaal

  Ik heb nog nooit eerder PTFE uitgeprobeerd, maar ik wilde het heel graag uitproberen toen ik een van mijn tanden kapot gemaakt had met een metalen labret. Ik ben heel tevreden met dit product, aangezien het echt heel aangenaam is om te dragen en de tanden niet beschadigt. Daarnaast kan het ook verkort worden, zodat het 100% past. Daarnaast ook nog eens echt een goede prijs :)

  Written by

 • Rating

  0

  Goedkope bling met gebit bonus!

  Ik ben over dit sieraad hier gevallen toen ik op zoek was naar goedkope ''gouden'' labrets. Er was geen speciale reden dat het PTFE zou moeten zijn, maar ik dacht, het kan sowieso geen kwaad. Toen ik ze kreeg, was ik verrast hoe makkelijk ze in te zetten waren en hoe aangenaam ze waren om te dragen. Ik hoef in ieder geval niet meer terug naar metalen sieraden. En het is echt een grote bonus dat de tanden heel blijven :)

  Written by

 • Rating

  0

  Beste labretsieraad

  Ik heb al heel veel jaar een labret, maar ik moest hem toch een lange tijd uitnemen, aangezien mijn toenmalige werkgever het niet accepteerde. Toen ik later het gat weer liet schieten, kreeg ik een traditionele titanium labret. Maar ongeacht de grootte die ik had, de balletjes bleven niet zitten. Of de kundigheid van de piercer eigenlijk goed of slecht was, weet ik niet, maar het was niet dragelijk om steeds nieuwe balletjes te moeten kopen en niet te weten of ze er wel waren of niet. Toen heb ik over deze PTFE staaf gelezen en wilde ik het graag uitproberen, maar dat is tot nu toe nog steeds geen spijt. De prijs was helemaal prima en het houdt goed. Het systeem dat het plastic om het sieraad sluit, zorgt ervoor dat deze echt goed vast zit. Ik moet echt een instrument gebruiken om het goed open te krijgen als ik het sieraad wil omwisselen. Bovendien ben ik ook over het PTFE heel erg tevreden. Ik heb nog nooit problemen met mijn sieraad gehad (ik draag al 15 jaar lang piercings), maar ik ben echt heel blij met het allergievriendelijke materiaal, aangezien ik allergisch ben voor bepaalde en altijd bang ben geweest om allergische reacties te krijgen door mijn sieraden. Bovendien is dit materiaal veel vriendelijker voor de mond en de tanden. Ik kan het sieraad warm aanbevelen en ik wil ook kijken of ik hier een neusschroef van hetzelfde materiaal kan vinden.

  Written by

 • Rating

  0

  Helemaal in de wolken!!

  Ik heb nu al twee jaar mijn labret en ik heb het altijd met een metalen staafje gedragen. De balletjes hebben altijd de neiging om er af te vallen, zelfs als ik ze met een tang vast draai. Ik moet eigenlijk iedere maand zowat een nieuw balletje kopen. Maar toen ik eenmaal een plastic staafje ging gebruiken, is het niet meer één keer voorgekomen dat het balletje er af viel. Dikke duim omhoog! Ik kan dit sieraad echt aanraden en de prijs is ook oke!

  Written by