100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Labret met een steen uit opaal en inwendige schroefdraad

SKU: Labret-84

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Interne schroefdraad

Type: Labret

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Conch, Helix, Oorlel, Lower labret, Madonna, Medusa, Snakebite, Spiderbite, Tragus

Lengte: 8 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 3 mm.

Kleur: Zilverkleurig

Type edelsteen: Opaliet

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Als je ook graag eens een anders soort lippiercing draagt dan een normaal sieraad, dan is deze labret met een opaalsteen en inwendig schroefdraad een goede uitdaging. Labrets zijn vooral geschikt voor lippiercings, voornamelijk vanwege hun vlakke achterkant die zich comfortabel en discreet opstelt tegen de huid aan de binnenkant van de mond. Om diezelfde reden zijn ze ook heel erg geschikt voor oorpiercings als je graag een achterkantje hebt dat niet te veel opvalt aan de achterkant van je oor.

Deze labret is verkrijgbaar met ofwel een roze ofwel een blauwe opaalsteen. Allebei zijn even mooi, maar ze hebben verschillende betekenissen. Opaalsteen is vele miljoenen jaren geleden gevormd en wordt in verschillende kleuren gevonden. Zoals aan veel andere edelstenen wordt ook aan de verschillende kleuren opaalstenen betekenissen toegewezen. Roze opaal staat voor zachte en vrouwelijke energieën zoals liefde, maar de steen wordt ook wel helende eigenschappen toegekend. Blauw opaal staat daarentegen bekend voor het bevorderen van een goede nachtrust, heldere gedachten en persoonlijk voorspoed. Je hebt hier dus de mogelijkheid om een sieraad aan te schaffen die er niet alleen heel mooi uit ziet, maar ook nog eens een persoonlijke betekenis met zich mee brengt.

Deze mooie labret met opaalsteen is praktisch en gemakkelijk in het gebruik, aangezien het uitgerust is met een inwendig schroefdraad. Dat betekent dat je huid niet in contact komt met het schroefdraad als het sieraad in elkaar gezet wordt, en daarmee wordt het risico op wondjes en schuurtjes geminimaliseerd.

De labret met opaalsteen en inwendig schroefdraad is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes. Je hoeft alleen nog jouw gewenste lengte samen met de kleur opaalsteen te kiezen voordat je de waren in je winkelwagentje ''legt'' en verder gaat met de bestelling. Dan zorgen wij er weer voor dat jouw nieuwe sieraad direct naar jou toegestuurd wordt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!