Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-30%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Grote ball closure ring met vierkante draad

SKU: Ring-108

Type sluiting: Captive bead ring

Type: Ball closure ring

Plaatsing: Frenum, Hafada, Lorum, Prince Albert, Septum, Stretching

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Een ring is vaak ''gewoon'' maar een ronde vorm waarbij de twee uiteinden samen afgesloten worden door een balletje. Dat is ook hier het geval, afgezien van het feit dat deze ring een vierkant ontwerp heeft. Als je het door zou snijden, dat is het ook geen cirkel die je ziet, maar een vierkant. Dat maakt het ook iets moeilijker om de dikte van dit sieraad te meten, aangezien het bij een cirkel gewoon van rand tot rand te meten is. Bij dit sieraad is het slechts indicatief.

De ring is verkrijgbaar in verschillende groottes, waarbij de kleinste 2 mm is en de grootste ongeveer 8 mm. Het materiaal is chirurgisch staal, wat een sterk en duurzaam materiaal is is. Zo sterk zelfs, dat wij je aanraden om een ringopener aan te schaffen als je dit sieraad koopt, mocht je nog geen ringopener bezitten. Zelfs het kleinste model van 2 mm kan al lastig zijn om het balletje van af te nemen met je blote handen. Maar het kan natuurlijk ook gewoon zo zijn dat wij hier in het magazijn gewoon heel slap zijn ;).

De ball closure ring opent en sluit zoals gezegd met een balletje. Het balletje wordt natuurlijk ook groter na mate het sieraad zelf groter is. Het balletje heeft twee kleine inkepingen, waar de uiteinden van de ring in passen. Op enkele modellen kan het balletje een beetje ratelen wanneer het op zijn plek zit, maar zolang het in de inkepingen zit, is er helemaal niets aan de hand.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!