Fake plug met koepelvorm

Kleur:

Goud

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

8 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Fake plug met koepelvorm

SKU: Fake-62

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Fake plug

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: 10 mm.

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Half ball

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Nu kun je een super vette fake plug met koepevorm bestellen, die ervoor gaat zorgen dat je oor er uit ziet alsof het gestretcht is, ook al is dat niet zo. Deze fake plug is gemaakt van zuiver chirurgisch staal en is heel eenvoudig zonder steentjes of andere poespas. Simpel en toch stijlvol met twee koepelvormige kanten, en doet denken aan nopjes die je wel eens bij riemen ziet.

De draaddikte van de staaf is slechts 1,2 mm, ongeacht welke grootte je ook kiest. Alle groottes kunnen dus alleen gebruikt worden voor een piercing gat met een 1,2 mm diameter. Als het sieraad in het oor zit, ziet het eruit alsof je een plug in hebt, en de randen van de koepelvormige plaatjes zullen zich zo op je oor leggen, dat het niet zichtbaar is dat het eigenlijk een nep sieraad is.

Een klassiek en tijdloos sieraad dat voor vrijwel iedere gelegenheid gebruikt kan worden, of het nu alledaags gebruik is of voor een feest. Je kiest jouw gewenste grootte in het boxje boven de tekst, en je legt de producten in het winkelwagentje voordat je verder gaat met de bestelling. Dan zorgenn wij er voor dat jouw nieuwe plug bij jouw huis geleverd wordt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!