BESTEED MEER, BESPAAR MEER

15% korting bij besteding van €40 of meer

Adapter voor septumpiercing

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

2.5 mm.3 mm.4 mm.5 mm.6 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Adapter voor septumpiercing

SKU: Nose-178

Type: Gereedschap

Plaatsing: Septum

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Het is één ding om een septumpiercing te hebben, maar om een septum te stretchen is een heel ander verhaal - je kan dit gat dus ook groter maken.
De meeste sieraden voor septumpiercings hebben een maat van 1,2 mm of 1,6 mm. Bij ons vind je bijna alleen maar sieraden met een 1,2 mm staafsterkte. Als je dus een groter gat dan 1,2 mm hebt, dan kun je veel sieraden niet dragen omdat ze het complete gat niet opvullen. In dat geval kan een adapter helpen.

Een adapter voor septumpiercings bestaat eigenlijk alleen uit een stuk metaal dat het resterende deel van het gat opvult, wat dus niet door de staaf gevuld wordt. Het verplaatst in wezen de huid die er niet meer is.

De adapter verkopen wij in verschillende groottes. De kleinste grootte begint bij 2,5 mm. Alle hebben dezelfde breedte en dezelfde gatgrootte en plaatsing van het gat. De adapter is 6 mm breed en heeft een gat van 1,7 mm in diameter. Dit gat is dicht bij de rand van de adapter geplaatst, zoals een septumclicker naar beneden kan hangen wanneer het in de piercing zit.

Wij willen wel graag bemerken dat het gat recht is en er dus GEEN sieraden met een gebogen staaf door heen gezet kunnen worden. Je kunt deze adapter ook in andere piercings dragen, zolang het maar rechte sieraden zijn die je er in wilt doen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!