3 voor 2

Adapter voor septumpiercing

KOOP 3, BETAAL 2

3d 18h 58m 43s

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

3 mm.4 mm.

Dagelijks gebruik

Waterbestendig

Gebruikersvriendelijk

Voor de meeste huidtypes

Duurzaam

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Adapter voor septumpiercing

SKU: Nose-178

Type: Gereedschap

Plaatsing: Septum

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Het is één ding om een septumpiercing te hebben, maar om een septum te stretchen is een heel ander verhaal - je kan dit gat dus ook groter maken.
De meeste sieraden voor septumpiercings hebben een maat van 1,2 mm of 1,6 mm. Bij ons vind je bijna alleen maar sieraden met een 1,2 mm staafsterkte. Als je dus een groter gat dan 1,2 mm hebt, dan kun je veel sieraden niet dragen omdat ze het complete gat niet opvullen. In dat geval kan een adapter helpen.

Een adapter voor septumpiercings bestaat eigenlijk alleen uit een stuk metaal dat het resterende deel van het gat opvult, wat dus niet door de staaf gevuld wordt. Het verplaatst in wezen de huid die er niet meer is.

De adapter verkopen wij in verschillende groottes. De kleinste grootte begint bij 2,5 mm. Alle hebben dezelfde breedte en dezelfde gatgrootte en plaatsing van het gat. De adapter is 6 mm breed en heeft een gat van 1,7 mm in diameter. Dit gat is dicht bij de rand van de adapter geplaatst, zoals een septumclicker naar beneden kan hangen wanneer het in de piercing zit.

Wij willen wel graag bemerken dat het gat recht is en er dus GEEN sieraden met een gebogen staaf door heen gezet kunnen worden. Je kunt deze adapter ook in andere piercings dragen, zolang het maar rechte sieraden zijn die je er in wilt doen.

Dagelijks gebruik

Gebruik voor af en toe

Gematigd gebruik

Dagelijks gebruik

Dit sieraad is gemaakt om dagelijks te gebruiken. Het zal waarschijnlijk geen irritatie veroorzaken bij dagelijks gebruik.

Biocompatibiliteit

Niet voor gevoelige huid

Voor de meeste huidtypes

Hypoallergeen

Het materiaal van dit sieraad is veelgebruikt in lichaamssieraden en kan gedragen worden door de meeste mensen zonder een reactie te veroorzaken.

Waterbestendigheid

Vermijd water

spatbestendig

Waterbestendig

Dit sieraad is bestend tegen water. Het is niet waarschijnlijk dat het zal breken of aantasten als het in contact komt met water of lichamelijke vloeistoffen.

Levensduur

semi-duurzaam

Duurzaam

Kan levenslang meegaan

Dit sieraad is duurzaam. Met de juiste zorg en opslag kan het tot 2 jaar mee gaan.

Gemak van aanbrengen / verwijderen

Uitdagend

Vrij makkelijk

Gebruikersvriendelijk

Het is makkelijk om dit sieraad aan te brengen/te verwijderen vanwege de gebruikersvriendelijke open- en sluitmechanismen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!